buat duit dengan weltrade

Salah satu kelebihan di weltrade adalah tiada rules yang menyusahkan, tiada manipulation price dan tiada masaalah untuk withdrawal.

bagi IB pula pembayaran comisyen yang tinggi dan tiada limit ke atas setiap akaun client kita. selagi mana client akaun hidup client trade walaupun dah tak ada deposit lagi, IB akan tetap dapat komisyen setiap lot trading client tersebut

apabila anda membuka akaun di weltrade perlu anda tahu bahawa weltrade hanya sebuah broker yang menguruskan akaun dan wang pelaburan anda. setelah anda register dan membuat deposit akaun trading anda akan di hubungkan terus dengan pihak Liquidity Provider yang bertanggungjawab sebagai penanggung risiko kerugian akaun anda.

anda tidak perlu risau jika anda membuat keuntungan berlipat kali ganda daripada modal, takut broker tidak mampu membayar. sebenarnya weltrade bukan weltrade yang membayar keuntungan anda tadi tetapi pihak Liquidity Provider yang membayar penuh kepada anda melalui broker weltrade.

weltrade telah berada di pasaran semenjak dari tahun 2006 lagi dan kini di tahun 2020 weltrade tetap berdiri megah di pasaran financial trading dalam menawarkan platform terbaik untuk anda berdagang.

kepada anda yang ingin berkerjasama dengan kami, kami ada pakej menarik untuk anda membina kerjaya dengan pendapatan lumayan. kami menawarkan 95% dari spread kepada anda unlimited. di samping itu kami kami juga akan memberikan bantuan sokongan seperti promosi, dan pengiklanan.

untuk lebih lanjut sila berhubung dengan staf weltrade malaysia. anda boleh pm kami di page facebook weltrade MY ataupun wassap +6012-2963403

weltrade Secure Broker, Everybody Make Profit

Komen anda

Scroll to Top