Deposit 30 usd dan dpt 1 pusingan spin

Deposit 30 usd dan dpt 1 pusingan spin, dah pusing dpt pulak 20 usd
Jadi dalam akaun dh ada 50 usd
50 usd ni dh boleh mula trading dn 20 usd bonus tadi tu 100% support margin cuma x boleh nak draw shja
Tp kalau nak draw profit pulak x tak ada profit sharing dengan broker. 100% adalah profit kita
Macam menarik dn sangat membantu akaun kita
No photo description available.

Komen anda

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Ada pertanyaan mengenai Weltrade? Hubungi team kami melalui WhatsApp di bawah atau melalui email kami [email protected].