ZULUTRADE

ZULUTRADE

PENERANGAN
Apa itu zulutrade ditubuhkan pada tahun 2007, diwujudkan untuk membolehkan para pedagang berkongsi pengetahuan mereka dengan orang yang berminat dalam strategi mereka. Dalam erti yang paling ketat, ZuluTrade dianggap sebagai platform autotrading Forex, kerana ia membolehkan pedagang untuk secara automatik menyalin perdagangan orang lain ke dalam platform dagangan mereka sendiri. Ramai juga menganggapnya sebagai platform dagangan sosial, bagaimanapun, kerana pedagang boleh meninggalkan komen dan maklum balas dan melihat suapan secara langsung aktiviti aktiviti peniaga lain.    Platform ZuluTrade merapatkan jurang antara pedagang baru dan nasihat beberapa peniaga yang paling profesional dan berbakat di seluruh dunia dan menyediakan peniaga di semua peringkat dengan keupayaan dan kemudahan menyalin perdagangan terpilih dan membolehkan mereka dihantar terus ke akaun broker pihak-pihak yang berminat . Konsep ZuluTrade adalah untuk menawarkan persekitaran terbuka di mana pedagang di seluruh dunia boleh berhubung dengan mana-mana platform perdagangan dan berkongsi pengetahuan mereka.
ciri-ciri
ZuluTrade menggunakan pengiraan ZuluRank yang merupakan algoritma proprietari yang meletakkan peniaga dengan menganalisis faktor-faktor yang berbeza seperti jumlah aktiviti perdagangan, berapa kerap trader log masuk, umur penyedia isyarat, jumlah masa perdagangan tetap terbuka, nisbah tajam, dan banyak faktor lain.


Ziri-ciriuluTrade menggunakan pengiraan ZuluRank yang merupakan algoritma proprietari yang meletakkan peniaga dengan menganalisis faktor-faktor yang berbeza seperti jumlah aktiviti perdagangan, berapa kerap trader log masuk, umur penyedia isyarat, jumlah masa perdagangan tetap terbuka, nisbah tajam, dan banyak faktor lain.


Komen anda

Scroll to Top