Menangi Max Pro 11

Salah seorang trader weltrade telah memiiki 2 Iphone kerana telah complete 250 lot trading dan kini beliau telah brjaya menduduki tempat ke 2 dalam pertandingan mingguan trade2win yang membawa pulang hadiah USD 2000.

Di weltrade, skrg kita ada peraduan trade2win dengan jumlah hadiah 10k usd setiap minggu. Mudah je nk join trade min 2 lots satu minggu dh layak masuk competition

Lepas tu kalau cukup trade 250 lot pulak dan total deposit 5k usd dah boleh claim iPhone max pro

Sekarang ni trade crypto pun x ada commisyen, spread bermula dari 0

Pro acc pulak lagi la. Sini lah trader selalu buat profit. Spread punya lah halus

daftar sekarang
https://my.weltrade.com/trading/type_account…

Komen anda

Scroll to Top
Ada pertanyaan mengenai Weltrade? Hubungi team kami melalui WhatsApp di bawah atau melalui email kami [email protected].