Anda pandai, anda boleh hasilkan duit yang banyak

indahnya hidup di masa kita tidak boleh bekerja ni tetapi boleh menghasilkan duit.
Peritnya hidup bila waktu tidak boleh bekerja ni kita kehilangan duit.
Ni lah Risiko seorang trader yang sentiasa melalui fasa-fasa ni. ada masa rugi dan ada masa untung.
tapi ada jugak trader ni yang jarang rugi dan selalu menghasilkan duit. mereka ni tak ramai tetapi ada.

sementara menunggu tamat PKP ni kalau ada yang nak trading di weltrade boleh lah membuka di pautan di bawah.

Untuk makluman proses withdrawal di weltrade adalah pantas. setelah anda membuat request pengeluaran, dalam masa 30 minit wang di dalam akaun akan di potong dan di hantar ke bahagian finance untuk process semakan dan bayaran. selepas proses semakan di buat dan anda tidak melakukan sebarang kesalahan dalam trading wang dan akan di kreditkan mengikut payment system pilihan anda.

ada pelbagai method withdrawal yang boleh di gunakan seperti online bank transfer, Malaysia Local depositor transfer, Credit card, Bitcoin, fasapay neteller skrill.

jadi anda tidak perlu risau jika ingin membuat pengeluaran dan sebarang pertanyaan anda boleh terus ajukan di support yang bekerja selama 24 jam setiap hari. Support Tempatan juga disediakan

Jadi kepada anda yang tidak pernah menggunakan broker weltrade untuk berdagang anda boleh membuka akaun di http://www.weltrade.com dan anda boleh merasai sendiri pengalaman hebat ketika anda trading disini

Di galakkan hanya bagi mereka yang sudah ada pengalaman trading sahaja. yang masih baru anda boleh membuka demo akaun dahulu.

#forex
#crypto
#oil
#gold

Komen anda

Scroll to Top