Uncategorized

Analisa teknikal gbpusd 15.9.2021

gbpusd masih dalam keadaan bullish,peluang sell jika gbpusd membuat rejection pada resistance area tersebut,target penurunan gbpusd padasupport area 1.37831,boleh rujuk pada teknikal masing-masing untuk cari peluang entry,pengurusan risiko sangat penting supaya tidak mengambilrisk per trade tidak melebihi 3% dari equity bergantung pada kekerapan entry supaya dapat elakan kerugian teruk serta margin call GBPUSD Daily Analisa …

Analisa teknikal gbpusd 15.9.2021 Baca Selanjutnya »

Panduan Trading Forex

Jika anda seorang Trader yang baru bermula untuk mulakan dagangan Forex Pasti anda memerlukan Panduan bagaimana untuk berdagang dan mendapatkan profit yang banyak. Trading Forex, Nampak seperti mudah, Cuma BUY & SELL tetapi hakikatnya ramai yang Kecundang. Dan mereka-mereka yang kecundang ini akhinya mula menyalahkan Forex itu sendiri dengan mengatakan bahawa forex itu Scam.walaupun kita …

Panduan Trading Forex Baca Selanjutnya »

Belajar Forex Dengan Mudah?

Nak Belajar Forex Dengan Mudah ?

Pasti ramai antara kita yang diluar sana sedang mencari ilmu berkaitan dengan forex kan? Lagi-lagi bagi yang baru nak menceburi bidang trading ni, kesana-kesini mencari tempat belajar yang paling berkesan dan mudah untuk difahami. Jangan risauuu, sebab anda dah jumpa dah apa yang anda cari cari selama ni tauuu. Kenapa admin cakap anda dah jumpa …

Nak Belajar Forex Dengan Mudah ? Baca Selanjutnya »

Bitcoin Trading, Bagaimana untuk mulakan urusniaga

Ramai yang masih lagi skeptikal tentang Bitcoin dan fikir seperti skim pak man telo. Sampai Masa Bitcoin tak ada nilai dan sia-sia.Tapi dalam pada ramai yang berfikiran macam tu dah ramai yang dah berjaya dalam urusniaga Bitcoin. Suruhanjaya Securiti Malaysia juga dah meluluskan aktiviti jual beli Bitcoin dan CryptoCurrency di Luno dan Remitano. Bayangkan di …

Bitcoin Trading, Bagaimana untuk mulakan urusniaga Baca Selanjutnya »

Nak Kaya Tak Susah Pun. Ikut Je 10 Cara Lelaki ini. Mesti jadi, InsyaAllah!

Dalam keadaan ekonomi sekarang agak mustahil bagi kita untuk menjadi kaya dalam masa terdekat, tapi kita tak sedar ada cara mudah lain yang membolehkan korang jadi senang. Ini bukanlah ‘jalan pintas’ seperti yang dianggap oleh masyarakat umum, tetapi ini cara ‘tersembunyi’ yang tak terlintas dalam fikiran anda untuk senang. Pendek kata murah rezeki, mungkin bukan …

Nak Kaya Tak Susah Pun. Ikut Je 10 Cara Lelaki ini. Mesti jadi, InsyaAllah! Baca Selanjutnya »

AUD/JPY recovers to 50-day SMA hurdle as Asian stocks trade in the red NEWS | 10 minutes ago | By Omkar Godbole Share on Twitter Share on Facebook Share on Linkedin

AUD/JPY is probing the 50-day SMA hurdle, having hit three-week lows on Friday.  The Asian stocks trade in the red on fears of fresh coronavirus lockdown restrictions.  Risk aversion favors a deeper drop in the AUD/JPY pair.  While AUD/JPY has bounced up from three-week lows, it struggles to chart a convincing break above a crucial …

AUD/JPY recovers to 50-day SMA hurdle as Asian stocks trade in the red NEWS | 10 minutes ago | By Omkar Godbole Share on Twitter Share on Facebook Share on Linkedin Baca Selanjutnya »

Scroll to Top